SPORTKAMP

Beleef de sfeer van ons kamp! 

WAT?

Het KBTS-kamp is een kamp waar je 4 uur per dag sportles krijgt, aangevuld met keuzesporten na een gezond vieruurtje. Na de avondactiviteit slaap je met gekende en nieuwe vrienden samen op een kamer. 

Je kiest je eigen programma: een sport beoefenen die je superleuk vindt. Ook je vrienden kiezen een sport die ze leuk vinden. De avondactiviteiten en keuzesporten worden per leeftijdscategorie georganiseerd zodat je deze samen met je vrienden kan doen. 

Bij inschrijving kiest elke deelnemer zijn/haar eigen programma: elk programma heeft zijn specifieke leeftijdscategorie en prijs. Deze sportkeuze is definitief en kan om organisatorische redenen niet meer gewijzigd worden. Bij te weinig inschrijvingen voor een bepaalde sportkeuze, zullen we deze deelnemers contacteren en kunnen zij kiezen voor een reserve-sportkeuze of een eventuele kosteloze annulering. 

WIE?

Ons sportkamp staat open voor kinderen en jongen geboren in 2015 of vroeger. Sport- en nevenactiviteiten zijn gericht op de specifieke interesses van elke leeftijdscategorie. Traditiegetrouw helpen een deel van de oudste deelnemers als hulpleiding mee om onze jongste spruiten een 'probleemloos' kamp te bezorgen (bedden dekken, kamerorde, post versturen, haren kammen, ...). Dit geeft ons kamp zijn unieke sfeer, waarvoor je 5, 6, 7, 8, of nog meer keren terug komt. 

Voor de eerste keer mee op kamp? 

Heeft uw kleine spruit zin om mee op kamp te gaan? Wil je als ouder graag wat meer informatie? Heb je specifieke vragen over het reilen en zeilen op kamp? Dan bent u van harte welkom op het infomoment op maandag 22 januari om 20u00. Graag even aanmelden via info@kbts.be en dan sturen we u een link om het infomoment te volgen. 

WAAR? 

Ook dit jaar trekken we weer naar het Provinciaal Vormingscentrum in Oostmalle. Om te sporten hebben we alle infrastructuur ter beschikking: een grote sporthal, de parketzaal, diverse danslokalen, een judozaal en diverse buitensporttereinen in een bosrijke omgeving. 

Slapen doen we in de 3 slaapblokken, met slaapkamers van 1 (leiding en hulpleiding) tot 6 bedden en voldoende sanitaire voorzieningen. De 3 (lekkere!) hoofdmaaltijden worden genuttigd in het zelfbedieningsrestaurant en het KBTS-fruit-vieruurtje in de bar. 

Voor de sessies 'vario-fit' werken we samen met een plaatselijk fitnesscentrum: de verplaatsingen gebeuren sportief te voet. Voor de sessies 'vario-outdoor' brengen de deelnemers een eigen fiets mee en gaan we op stap in de ruime omgeving rond het centrum. Wanneer de oudste deelnemers gaan zwemmen, gaat dit door in het zwembad van Herentals, de verplaatsing gebeurt met een ingehuurde bus. 

 WANNEER?

START: zondag 30 juni om 09u30 - EINDE: zaterdag 6 juli om 17u00

Op de vooravond van het kamp maken monitoren en hulpleiding alles kampklaar. Op zondag 30 juni zijn de deelnemers dan welkom om 09u30. We starten dan onmiddellijk met onze sportactiviteiten! Eindigen doen we op zaterdag 6 juli om 17u00. Ook dit jaar plannen we het afterkamp voor hulpleiding onmiddellijk aansluiten op het kamp op zaterdag 7 juli

INSCHRIJVINGEN

Alle inschrijvingen worden opgelijst volgens datum van ontvangst.

Op volgende data kom je op de definitieve deelnemerslijst terecht:

  • 24 januari: alle KBTS-leden sportjaar '23-'24
  • 1 februari: KBTS-leden van '22-'23 + broers en zussen van KBTS-leden '23-'24
  • 8 februari: ooit KBTS-lid + broers en zussen van ingeschreven kinderen
  • 29 februari: iedereen


PRIJZEN

Prijzen zomerkamp 2023

KBTS-leden 2023-2024

€ 415

niet-leden

€ 435

Extra kosten

Sommige sporten zijn organisatorisch duurder: kleine sportgroep, verhuis materiaal, huur specifiek materiaal of infrastructuur..

turnen, trampoline, dans, judo, tafeltennis, turnmix

+€ 20

circus, breakdance, cheerleaden (2u)

+€ 20

vario-fit (2u)

+€ 40

vario-outdoor (2u)

+€ 55

Vermindering

voor een 2de kind uit 1 gezin

€ 10

voor een 3de kind uit 1 gezin

€ 15

voor een 4de, ... kind uit 1 gezin

€ 20

Annuleringskosten

voor 1 mei

€ 20 onkosten

voor 1 juni

€ 40 onkosten

voor 16 juni

€ 70 onkosten

na 16 juni

€ 120 onkosten